Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ 2022, αλλά η ζωή δεν σταματάει εδώ. Επόμενη πρόκληση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι το Nations League, η κλήρωση για τους ομίλους του οποίου έγινε την Πέμπτη (16/12) και έφερε στο δρόμο της Ελλάδας το Κόσοβο, τη Βόρεια Ιρλανδία και τον νικητή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Κύπρο και Εσθονία.

Η Εθνική ομάδα θα είναι στη League C της διοργάνωσης και οι αντίπαλοί της είναι παλιοί γνώριμοι. Πρόκειται για μια κλήρωση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη, βασικά θα ήταν δύσκολο να υπάρξει καλύτερη, με τον στόχο να είναι η πρωτιά στον όμιλο προκειμένου να έρθει και η άνοδος στη League B.

Οι αγώνες θα αρχίσουν τον Ιούνιο του 2022 και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, με το πρόγραμμα να προβλέπει τέσσερις αναμετρήσεις για την κάθε ομάδα τον Ιούνιο και άλλες δύο τον Σεπτέμβριο. Και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να τελειώσει τόσο νωρίς η διοργάνωση, είναι φυσικά η διεξαγωγή του Μουντιάλ τον Νοέμβριο, άρα δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι αγώνες εθνικών ομάδων εκείνη την περίοδο.