Οι Μιλγουόκι Μπακς μετρούν πλέον τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες. Οι Ορλάντο Μάτζικ δεν αποτέλεσαν σοβαρό εμπόδιο στην προσπάθειά τους να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους. Οι πρωταθλητές του NBA επικράτησαν με το εμφατικό 123-92 εντός έδρας στο «Fiserv Forum», ενώ χαλάρωσαν εντελώς στην 4η περίοδο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε όσο… χρειάστηκε.

Το αποτέλεσμα δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Οι Ορλάντο Μάτζικ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στην λίγκα. Ωστόσο, το παιχνίδι το έκαναν εύκολο και τα «ελάφια». Μπήκαν αποφασισμένα να «καθαρίσουν» το ματς από νωρίς και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα πιο σημαντικά ματς. Κι αυτό έκαναν στις δύο πρώτες περιόδους που έληξαν με επιμέρους σκορ 36-16 (έκαναν ένα σερί 15-0) και 41-20. Μάλιστα, το +41 του ημιχρόνου (77-36) αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη διαφορά σε ημίχρονο στην ιστορία του κλαμπ! Η 3η και 4η περίοδο ήταν… αγγαρεία για τους Μπακς. Ιδίως η τελευταία όπου οι Μάτζικ σκόραραν 36 πόντους και μείωσαν σε κάπως πιο αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης, δε, έδωσε στον κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, τη δυνατότητα να ξεκουράσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» λίγες ώρες αφότου ανακηρύχθηκε παίκτης της προηγούμενης εβδομάδας στο NBA, έπαιξε μόλις 24 λεπτά και άγγιξε το triple-double με 12 πόντους, εννιά ασίστ κι ο οκτώ ριμπάουντ. Δεν χρειάστηκε άλλο καθώς σκόραραν όλοι οι παίκτες της ομάδας του στο ματς, συμπεριλαμβανομένων των Θανάση Αντετοκούνμπο (ένας πόντος σε 14′ και 4 ριμπάουντ) και Γιώργου Καλαϊτζάκη (πέντε πόντοι και τρία ριμπάουντ σε 13′). Συνολικά, επτά παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ρεκόρ 10-8 στην τρέχουσα σεζόν. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) θα έχουν θεωρητικά ακόμη ένα εύκολο παιχνίδι καθώς υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς, επίσης μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (04:00) αναμένεται να δοκιμαστούν στην κόντρα των δύο τελευταίων MVP μιας και επισκέπτονται τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς.