Η Super League 1 επιστρέφει στη δράση αυτό το σαββατοκύριακο, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά για τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα σίγουρο και η αιτία είναι ο κορονοϊός. Συγκεκριμένα, στις τάξεις της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκαν θετικοί ο Γιώργος Παράσχος, ο βοηθός του και ο προπονητής, οπότε θα τεθεί και αίτημα αναβολής της αναμέτρησης.

Η κατάσταση γενικά στη χώρα είναι δύσκολη λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων και στον Ατρόμητο δημιουργείται σημαντικό πρόβλημα αφού μπήκαν σε καραντίνα ο προπονητής, ο βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης, και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας.

Αυτό σημαίνει πως αφενός δεν μπορούν να γίνουν κανονικά οι προπονήσεις, αφετέρου δεν θα υπάρξει προπονητής ή έστω ο βοηθός του στον πάγκο, οπότε η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».