O σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, αποκάλυψε το νέο look του σ’ αυτή τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Ο «Νέι» παρουσιάστηκε για προπόνηση με τη «σελεσάο» και τότε φάνηκε το καινούριο στιλ του εμπνευσμένο από τον υπερήρωα Batman.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στην πατρίδα του αυτές τις μέρες καθώς προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Κολομβία στην πόλη Σάο Πάουλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/11). Έπειτα, θα παίξουν με την Αργεντινή εκτός έδρας. Η Εθνική Βραζιλίας βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όταν ο 29χρονος επιθετικός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο έκανε… πρεμιέρα και το πλατινέ μαλλί του διακοσμημένο με το logo του Batman στη μια πλευρά του κεφαλιού του. Η νέα του επιλογή προκάλεσε αντιδράσεις στα social media και φυσικά στην πατρίδα του. Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα ο συμπαίκτης του για χρόνια στη «σελεσάο» και στην Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, έλεγε πως ο κόσμος θα έπρεπε ν’ αφήσει τον Νεϊμάρ να είναι ο εαυτός του. «Συνεχώς τον κρίνουν για όσα κάνει εκτός γηπέδου. Τα μαλλιά του, τα ρούχα του, τα κιλά του…», τόνισε ο νυν άσος της Τσέλσι.

Ο Νεϊμάρ είναι γνωστός λάτρης των comic και πως ο Batman είναι ένας από τους αγαπημένους του ήρωες. Να σημειώσουμε πως στην πλάτη του έχει τατουάζ του «Μαύρου Ιππότη», αλλά και του Spider-Man.

Πέραν αυτού, όμως, όπως υπογράμμισε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, η επιλογή του logo ίσως έχει να κάνει και με την εταιρία αθλητικών ειδών που είναι χορηγός του. Η Puma πρόκειται να συνεργαστεί με το franchise ταινιών Batman κι ο Νεϊμάρ αναμένεται να εμπλακεί στις διαφημιστικές καμπάνιες και ποιος ξέρει αν θα έχει και πιο διευρυμένο… ρόλο στην όλη υπόθεση.

Όπως και να έχει, αυτό το look θα μείνει ως ένα από τα πολλά και παράξενα με τα οποία είδαμε τον Βραζιλιάνο σταρ του ποδοσφαίρου στα περισσότερα από δέκα χρόνια που λάμπει στα γήπεδα του κόσμου. Ακολουθούν ορισμένα απ’ αυτά: