Ο θάνατος του Χρήστου Κυριαζή συγκίνησε όσους τον γνώριζαν αλλά και όσους ήταν θαυμαστές του. Στη δεύτερη κατηγορία, όπως φαίνεται, είναι και οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 αλλά δεν παρέλειψαν να τιμήσουν, με τον τρόπο τους, τη μνήμη του Έλληνα τραγουδιστή.

Ο Κυριαζής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) έπειτα από μάχη 2,5 ετών με τον καρκίνο, με την είδηση να προκαλεί θλίψη σε όσους τον γνώριζαν αλλά και όσους τον άκουγαν. Ανάμεσά τους, όπως προαναφέραμε, ήταν και παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για τον δύσκολο αγώνα με την Ισπανία στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 και φρόντισε να τιμήσει τον Χρήστο Κυριαζή βάζοντας τραγούδια του στο πούλμαν καθώς η ομάδα πήγαινε για την προπόνησή της.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, οι παίκτες του Τζον Φαν Σιπ άκουσαν το δημοφιλές «τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια»…