Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου την Κυριακή, αλλά… πόνεσε με τους τραυματισμούς των Λιβάι Γκαρσία και Νορντίν Άμραμπατ. Κι αν για τον πρώτο υπήρχε ανησυχία εξαρχής και στη συνέχεια τα νέα ήταν ευχάριστα, για τον δεύτερο το πρόβλημα έγινε τώρα γνωστό, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον ώμο.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και από την πρώτη στιγμή υπήρχε απαισιοδοξία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη. Απαισιοδοξία που. δυστυχώς για τους κιτρινόμαυρους, επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ο Άμραμπατ έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον ώμο, αλλά το θετικό είναι ότι τουλάχιστον δεν πρόκειται για μεγάλη ρήξη. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Ένωση, είναι πρώτου με δεύτερου βαθμού και ο παίκτης αρχίζει ήδη αποθεραπεία, με την επιστροφή στις προπονήσεις να κρίνεται από το πότε θα υποχωρήσει ο πόνος, ο οποίος προς το παρόν είναι έντονος.

Θεραπεία ο Γκαρσία, ατομικό ο Γέβτιτς

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Ντάρκο Γέβτιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με τον Αργύρη Γιαννίκη να ψάχνει λύσεις για το δεξί άκρο της επίθεσης στον αγώνα με τον Άρη.