Το προσωπικό ασφάλειας του «Ολντ Τράφορντ» σταμάτησε έναν εισβολέα εντός του αγωνιστικού χώρου, εκατοστά προτού φτάσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ένιωσε ένα τράβηγμα στη φανέλα και μετά έμεινε να κοιτάζει με απορία για το τι συνέβη.

Ο «CR7» σκόραρε με κεφαλιά στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-2. Ολοκλήρωσε την ανατροπή καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.

Με την λήξη του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια χαρούμενος για το επίτευγμά του στην 300ή συμμετοχή του με τον αγγλικό σύλλογο. Τότε προκλήθηκε αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες καθώς το προσωπικό ασφαλείας άρχισε να κυνηγά έναν εισβολέα σχεδόν σε όλο το μήκος του γηπέδου και το κοινό κοιτούσε έκπληκτο. Μάλιστα, ένας από τους υπαλλήλους σκόνταψε κιόλας στην προσπάθειά του να συλλάβει τον άνδρα που πάτησε το χαλί του «Θεάτρου των Ονείρων».

Οι αρχές υποθέτουν πως ήθελε να αγκαλιάσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και να ζητήσει τη φανέλα του ή μια selfie, αλλά λίγο προτού φτάσει σ’ αυτόν, οι φύλακες τον έπιασαν και τον έριξαν στο έδαφος, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί αμήχανα. Το πλάνο, πάντως, με τον «CR7» να υψώνει τη γροθιά και να… βρυχάται καθώς πηγαίνει προς τη φυσούνα, ενώ πίσω του το προσωπικό ασφαλείας κυνηγούσε τον εισβολέα, έγινε viral.

Αν μη τι άλλο εντελώς διαφορετική σκηνή από ότι στο ημίχρονο, όταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδοκίμασαν την ομάδα τους. Λιγότερο από μια ώρα μετά κι αφού είχαν προηγηθεί τα γκολ των Μάρκους Ράσφορντ, Χάρι Μαγκουάιρ και φυσικά του Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκονταν σε… έκσταση, σε σημείο που ένας από αυτούς «μπούκαρε» στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με το είδωλό του.