Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ΠΑΟΚ – Βόλος, με το σκορ στο 4-1, ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά θα σκεφτόταν τις δηλώσεις που θα έκανε στο τέλος του αγώνα και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκανε λόγο για «σοκ» και ότι θα τόνιζε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να ήταν «μπάσταρδοι» για να τελειώσουν τον αγώνα και να μη δώσουν το δικαίωμα στους Θεσσαλούς να επιστρέψουν στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος και τελικά να το πάρουν κιόλας.

Ο αγώνας της Τούμπας θα μείνει στην ιστορία αφού δεν συμβαίνει κάθε μέρα ένα 4-1 να μετατραπεί σε 4-4 και ο Ρουμάνος προπονητής ήταν λογικό να είναι σοκαρισμένος μετά τη λήξη.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ικανοποίηση. Υπάρχει μία αίσθηση σοκ. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις. Ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αλλά μετά ήρθε το 4-1 για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι να πω σε ματς που κατέληξε έτσι και είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Υπήρχαν δύο καίριες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δεχθήκαμε και κάποια χαζά γκολ», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου μιλώντας στη Nova.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

«Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά…»

Προσπαθώντας να εξηγήσει το πώς η ομάδα του δεν νίκησε έναν αγώνα που έδειχνε να έχει κριθεί στο τέλος του ημιχρόνου, ο Ρουμάνος είπε και μια… κακιά λέξη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε πιο πολύ, η απάντησή του ήταν η εξής.

«Δεν μπορώ να πω κάτι. Με ενοχλεί αυτό το σοκ. Το σοκ ενός ματς που από το 4-1 πηγαίνει στο 4-4. Είναι σοκ. Προσπαθήσαμε και πιέσαμε. Στο τέλος έπρεπε να ήμασταν «μπάσταρδοι» στο ματς. Συγγνώμη για την έκφραση».