Μια μικρή «αναστάτωση» προέκυψε την Τετάρτη από το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και αφορούσε διακοπή των έργων υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ανήσυχος ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε πάραυτα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος τον καθησύχασε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που δημοσιοποίησε κι ο ίδιος με προσωπική του δήλωση. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε προσωπικά λέγοντας του του «για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα».

Intrakat: Το έργο της υπογειοποίησης είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα

Με ανακοίνωσή της η INTRAKAT πήρε θέση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε και όπως και ο κ. Πατούλης, διαβεβαίωσε ότι το «έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

Η ανακοίνωση της INTRAKAT:

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.