Χωρίς νίκη παραμένει η Λαμία μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League 1, αφού ο Παναιτωλικός την ισοφάρισε σε 2-2 στο 90ο λεπτό.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και τελικά δικαιώθηκαν στο 10′, όταν ο Μαζουλουξής με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0. Όλα πήγαιναν καλά, δηλαδή, για τη Λαμία, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει στη συνέχεια.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 30′, χάρη στο τρομερό σουτ του Ντουάρτε (1-1). Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο και στο β’ μέρος έπαιξαν για το δεύτερο γκολ και τη νίκη.

Αυτοί που το πέτυχαν, τελικά, ήταν οι γηπεδούχοι στο 66′ με τον Νούνιες από κοντά, σε μια φάση που έγινε χαμός στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με συνεχόμενα σουτ, δοκάρι και τη μπάλα να μην απομακρύνεται, μέχρι που έγινε το 2-1 από τον Νούνιες.

Σκορ που φαινόταν ότι θα έμενε ως το τέλος, αλλά στο 90′ ο Βαρόνε με το… γόνατο, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-2, δίνοντας στον Παναιτωλικό τον βαθμό και αφήνοντας τη Λαμία χωρίς νίκη.

Λαμία: Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (57′ Γκόλεμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (57′ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81′ Τσούκαλος), Τιρόνε (74′ Σαραμαντάς), Μανούσος (74′ Αραμπούλι).

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι (82′ Μόρσεϊ), Βργκοτς, Κορνέλιους (87′ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (82′ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (93′ Αντούνιες), Ντουάρτε, Βέργος (93′ Μπελεβώνης).