O Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ήταν ένας από τους κορυφαίους στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν καθώς με τις σημαντικές αποκρούσεις του διατήρησε ανέπαφη την εστία του και με αυτόν τον τρόπο χάρισε και την πρόκριση στην Μπενφίκα, στους ομίλους του Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ, είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Λιλ, αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε κι έτσι παρέμεινε στους «αετούς της Λισαβόνας». Μιλώντας στο «TV14», ο 27χρονος γκολκίπερ μίλησε για το μέλλον του στην Μπενφίκα αλλά και για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην ολλανδική ομάδα.

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο καταλήξαμε να παίζουμε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για την ομάδα. Η Μπενφίκα τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για την προσωπική του απόδοση και για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου. Δεν σκέφτομαι να φύγω και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό. Η Μπενφίκα είναι πρωταθλήτρια», τόνισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Πηγή: gazzetta.gr