Ο διεθνής μέσος είχε καθυστερήσει σε δύο προπονήσεις της ομάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ρικάρντο Σα Πίντο να τον τιμωρήσει με τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία που ήθελε τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρά σε λύση του συμβολαίου του παίκτη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε ποτέ, ενώ χθες υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους Τάτο, Γιάννη Αγγελόπουλο και Σα Πίντο.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, γι’ αυτό επέστρεψα και αυτό είναι που θέλω», είπε εμφανώς μετανιωμένος ο διεθνής μέσος. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός του είπε: «Σε πιστεύω πολύ σαν ποδοσφαιριστή. Εχεις ποιότητα για να βοηθήσεις και αυτό θέλω να κάνεις. Σε υπολογίζω και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πίσω».

Έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν και ο παίκτης θα επιστρέψει εκ νέου στη διάθεση του προπονητή του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια για την 6η (εξ αναβολής) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: sport-fm.gr