Το ζητούμενο για την ΑΕΚ μια βδομάδα πριν την πρώτη της ευρωπαϊκή αναμέτρηση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ήταν να δείξει μια συνέχεια και μια συνέπεια των όσων δουλεύει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Και οι κιτρινόμαυροι το έκαναν πράξη επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού στη φιλική αναμέτρηση – πρόβα τζενεράλε στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση έβγαλε ωραίες συνεργασίες μπροστά, ανασταλτικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ είχε και ένταση στο παιχνίδι της όταν χρειαζόταν να πιέσει για να ανακτήσει μπάλες. Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος στο 6′ και στο 9′ χρίστηκαν σκόρερς στο δυναμικό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο ματς, ενώ ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που ήταν εξαιρετικός, βρήκε και δεύτερο προσωπικό τέρμα με μια πολύ ωραία ενέργεια στο 51′.

Πολύ ευχαριστημένος απ’ την αποτελεσματικότητα της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

«Αυτά που ήθελα να δω το είδα. Μπορώ να πω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Με ενδιαφέρει να δω τα τρεξίματα και κάποια στοιχεία που κάνουμε στην προπόνηση. Δεν είμαστε έτοιμοι και είναι καλό που δεν είμαστε τώρα έτοιμοι.

Έχουμε σημαντικό παιχνίδι σε μία εβδομάδα. Και το φιλικό και όποιο ματς κι αν είναι όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να το βλέπεις σαν επίσημο. Αυτό λέω και στα παιδιά» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε για το πρώτο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ:

«Σε κάποια στοιχεία επιμένω. Κάποια βγήκαν, κάποια όχι. Δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση. Να πιστεύουν. Είναι καλοί παίκτες και βήμα-βήμα πιστεύω θα φτιάξουμε καλή ομάδα».