Στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με τους Θεσσαλονικείς τέθηκαν οι Πάντελιτς και Μέλμπεργκ, ενώ Ιμπαγάσα και Μπράβο παλεύουν να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με το που επέστρεψαν από την Κρήτη, οι «ερυθρόλευκοι»… εξαφανίστηκαν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του πήγαν στην Ισπανία, οι παίκτες πέρασαν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά τέσσερις «ερυθρόλευκοι» πήγαν και σήμερα στο Ρέντη.

Για την ακρίβεια, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού πήγαν οι Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς. Ο Σέρβος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς με τον Εργοτέλη και για καθαρά προληπτικούς λόγους βρέθηκε το πρωί στο Ρέντη γιανα κάνει θεραπεία.

Δεν τίθεται καν θέμα ανησυχίας για μη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μέλμπεργκ από την πλευρά του, μέρα με τη μέρα νιώθει καλύτερα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Βαλβέρδε για το κυριακάτικο ματς. Γεγονός που χαροποιεί φυσικά τον Βάσκο τεχνικό, αφού θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, καθώς η ομάδα έχει τρία στη σειρά παιχνίδια.

Όσον αφορά τους δύο λάτιν, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Τόσο ο Μπράβο, όσο και ο Ιμπαγάσα καταβάλλουν προσπάθειες για να μπορέσουν να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 27 του μήνα. Από τον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι τόσο ο Ισπανός όσο και ο Αργεντινός θα μπορέσουν να αγωνιστούν κόντρα στην ΑΕΚ.

Πηγή: gazetta.gr