Στην διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων ο «ελεύθερος» σήμερα Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν πρωταγωνιστής σε σενάρια περί πιθανής συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του όμως στην παρούσα φάση ο Ρουμάνος προπονητής δεν κάνει σχέδια επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η προτεραιότητά του είναι μια εμπειρία σε ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης – με πρώτο στην προτίμησή του το ιταλικό, αλλά και με την ίδια διάθεση να δουλέψει οπουδήποτε σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία.

Για την ώρα, η επιλογή του Λουτσέσκου είναι να αφήσει τις επόμενες εβδομάδες να δουλέψουν για αυτόν και να του αποκαλύψουν τις επιλογές του. Ο Ρουμάνος προπονητής ξέρει ότι είναι πιθανό να έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση είτε από την Τουρκία είτε από κάποια ομάδα του Περσικού Κόλπου, συνεπώς σήμερα δεν μοιάζει πολύ πιθανό να δελεαστεί τόσο από μια ελληνική πρόταση που να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες καριέρας σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Τουρκία ή στις αραβικές χώρες.

Και αυτό είναι μια εκτίμηση που πηγάζει από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του. Όσο πάντως δεν κλείνει και δεν ανακοινώνεται από κάποιο ξένο σύλλογο, ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει να απασχολεί τις ελληνικές ομάδες, τουλάχιστον στα σενάρια.

Πηγή: gazzetta.gr