Ελληνικό χρώμα είχε η νίκη της Ρόμα επί της Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» (1-2), καθώς τα 3/4 της άμυνάς της ήταν στελέχη της Εθνικής. Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Κώστας Μανωλάς και ο Χοσέ Χολέμπας πήραν το χρίσμα από τον προπονητή τους, Ρούντι Γκαρσία.

Δείτε πώς αξιολογήθηκε η παρουσία τους από την ιστοσελίδα LaRoma24, που ασχολείται με την επικαιρότητα των «τζιαλορόσι»:

Ο Τοροσίδης βαθμολογήθηκε με 5,5, χαμηλότερη βαθμολογία με αυτή του Ζερβίνιο. «Δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Κασάνο, αλλά έχασε τον Ντε Τσέλιε στη φάση του γκολ. Ο Μαϊκόν που τον αντικατέστησε ήταν πιο επικίνδυνος επιθετικά».

Ο Μανωλάς συγκέντρωσε και πάλι εγκωμιαστικά σχόλια παίρνοντας 6,5, που ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος βαθμός μετά το 7 του σκόρερ του νικητήριου γκολ, Πιάνιτς. «Ήταν πολύ καλός και αποτέλεσε την κολώνα μιας άμυνας που είχε ελληνική ραχοκοκαλιά».

Ο Χολέμπας πήρε 6 στο ντεμπούτο του. «Από το ξεκίνημα έδειξε διάθεση να ανεβαίνει συχνά την αριστερή πλευρά και να βοηθά στην ανάπτυξη με τις προωθήσεις του. Όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ και στη συνέχεια κράτησε περισσότερο τη θέση του».

Πηγή: sport-fm.gr