Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς που πέτυχε και τα δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον αδιάφορο Ολυμπιακό στην Τούμπα και παραμένει στο κυνήγι της 2ης θέσης.

Οι ευκαιρίες των Ανδρούτσου και Μπρούμα στο πρώτο 10λεπτο, περιγράφουν το πόσο καλύτερα μπήκαν στον αγώνα οι ερυθρόλευκοι. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς άγχος, είχε τον έλεγχο και στο 20′ είχε και μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρούμα, το πλασέ του οποίου βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, για το 0-1.

Οι Πειραιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι όμως στο 32′ άγγιξαν το γκολ με το σουτ του Ζίβκοβιτς που κόντραρε και σε αντίπαλο, αλλά ο Σα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή στιγμή με τον Βιεϊρίνια, για να βγει τελικά το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ αλλά με πολύ καλό ρυθμό και με φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήρθαν και τα γκολ και μάλιστα από νωρίς… Στο 49′ ο Παπαδόπουλος δεν έδιωξε καλά και ο Ζίβκοβιτς με τρομερό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σα, κάνοντας το 1-0. Οι ασπρόμαυροι είχαν το προβάδισμα, οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα του Μαρτίνς δεν πατούσε καλά και στο 63′ οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν τη νίκη, αφού ο Ζίβκοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και από πλάγια θέση, έχοντας αποφύγει και τον Σα, έγραψε το 2-0 με το δεύτερό του γκολ. Γκολ που έκρινε οριστικά τα πάντα, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ελέγχει την κατάσταση και αυτή του Πέδρο Μαρτίνς να μην αντιδράει καθόλου στη συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82′ Βαρέλα), Ροντρίγο, Μπάμπα, Σβαμπ (82′ Τσιγγάρας), Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς (71′ Τζόλης), Ελ Καντουρί (66′ Ουάρντα), Σφιντέρσκι (72′ Κρμέντσικ).

Ολυμπιακός: Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος (61′ Καμαρά), Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ (71′ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μπρούμα (61′ Φορτούνης), Μασούρας (79′ Κάιπερς), Ελ Αραμπί.