Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στη Σουηδία και στο επίκεντρο βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο βετεράνος Σουηδός επιθετικός κατηγορείται ότι πυροβόλησε ένα λιοντάρι στη Νότια Αφρική το 2011 και στη συνέχεια πήρε το δέρμα, το κρανίο και το σαγόνι του πίσω στην πατρίδα του.

H εφημερίδα Expressen ισχυρίζεται ότι ο βετεράνος επιθετικός απέκτησε άδεια κυνηγιού και, λιγότερο από ένα χρόνο μετά, πυροβόλησε και σκότωσε το αρσενικό αιλουροειδές στην άγρια φύση. Το είδος έχει ταξινομηθεί επίσημα ως «απειλούμενο», αν και το κυνήγι λιονταριών στη Νότια Αφρική είναι νόμιμο, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν δοθεί οι κατάλληλες άδειες.

Το δημοσίευμα, πάντως, αναφέρει ότι το κουφάρι του λιονταριού κρατήθηκε για ένα χρόνο και ύστερα από ειδική επεξεργασία ο Ζλάταν παρέλαβε… το βραβείο του, για να το έχει ως ενθύμιο.

Το αξιοπερίεργο σε όλη αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του «λιοντάρι», ενώ έχει στην πλάτη του ένα τεράστιο λιοντάρι ως τατουάζ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.