Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αντιπροσωπεία της Θύρας 7 πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να αποκλείστηκαν στο Europa League αλλά τουλάχιστον το έκαναν με ψηλά το κεφάλι, μετά την εκτός έδρας νίκη επί των κανονιέρηδων. Αποτέλεσμα που είχε ως συνέπεια αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών να επισκεφθεί την ομάδα στην προπόνησή της, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη στον Πέδρο Μαρτίνς και στους παίκτες του, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Ζοσέ Σα.

Αναλυτικά όσα είπαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού προς την ομάδα τους.

«Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν με τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες και με όλα, είμαστε ευχαριστημένοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια του Champions League δεν πήγαμε τόσο καλά. Όμως η εικόνα σας στο Emirates ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό.

Η χρονιά, όμως δεν έχει τελειώσει. Κάνουμε τώρα μία επανεκκίνηση όλοι μαζί. Τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Ως Ολυμπιακός τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες και στα ντέρμπι μέσα και έξω.

Να έχετε πάντα κατά νου πως ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος και όλοι στον σύλλογο παλεύουνε μόνοι εναντίον όλων. Και νικάμε. Αυτή είναι η μοίρα αυτής της ομάδας. Κι εμείς σαν Θύρα 7 ήμασταν και είμαστε πάντα η ασπίδα και το δόρυ αυτής της ομάδας.

Σφίξτε τα δόντια και βάλτε όλη σας τη δύναμη να τελειώσουμε τη χρονιά όπως σας αξίζει και όπως αξίζει στον κόσμο μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή που έδωσε αυτό το χαρακτήρα στην ομάδα. Την επιθετικότητα που έχει από τη φύση του ο σύλλογος. Και για σένα Ζοσέ (σ.σ. Σα) όλοι βλέπουμε ότι τους δύο τελευταίους μήνες η απόδοση σου δεν είναι καλή. Βλέπουμε τι γράφεται και το τι λέγεται. Εμείς όμως είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Εμείς είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους».