Μια μεγάλη περιπέτεια πέρασε πριν από λίγες ημέρες ο θρύλος του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό του. Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο ίδιος έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο Τάιγκερ Γουντς ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που φόρεσαν κόκκινο και μαύρο την Κυριακή για να τον τιμήσουν.

Στο tweet που έστειλε από το κραβάτι του νοσοκομείου, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο θρυλικός γκόλφερ έγραψε: «Είναι δύσκολο να εξηγήσω πόσο συγκινητικό ήταν σήμερα όταν άνοιξα την τηλεόραση και είδα όλα τα κόκκινα μπλουζάκια.

Προς κάθε γκόλφερ και κάθε οπαδό, πραγματικά με βοηθάτε να περάσω αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο 15 φορές πρωταθλητής τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία, «ήταν τυχερός που επιβίωσε».

Συνάδελφοί του γκόλφερ φόρεσαν την εμφάνισή του την Κυριακή στο τουρνουά WGC-Workday Championship, στη Φλόριντα, στο οποίο ο 45χρονος Γουντς δεν μπορούσε να συμμετέχει.

Η μητέρα του Τίντα είχε προτείνει να φορά την εμφάνιση αυτή όταν ήταν νέος και εκείνος την κράτησε στη διάρκεια της θρυλικής καριέρας του.