Στην εμπειρία των παικτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο του αγώνα του Ατρομήτου με την Σεράγεβο.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας ρωτήθηκε για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας πολλές πιθανότητες να παραταχθεί με τον ίδιο τρόπο και στο αυριανό ματς.

«Συνήθως παίζουμε με το 3-5-2, γιατί θεωρούμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, και είμαστε αρκετά περισσότερο απειλητικοί για τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο Παράσχος και συνέχισε:

«Η εμπειρία είναι με το μέρος μας. Έχουμε μια ομάδα η οποία είναι σχεδόν η ίδια τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι που θεωρούμε ότι είναι ένα πλεονέκτημα. Φυσικά και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εάν δεν δεχθούμε γκολ».

Ο Βαγγέλης Νάστος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου…

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Η Σεράγεβο είναι μια κλάση ανώτερη από την Χάουγκεσουντ. Δεν θα πω πως είμαστε φαβορί αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr