Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού, για έναν παίκτη συζητούν συνεχώς. Τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος έχει μπει για τα καλά στις καρδιές τους και περιμένουν να… δεθεί στο λιμάνι!

Σκοράρει όμορφα γκολ, κάνει κολπάκια με την μπάλα (αυτά που εξιτάρουν τους οπαδούς) και δίνει το καλύτερό του εαυτό, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Φυσικά και στις ερυθρόλευκες συζητήσεις, περίοπτη θέση έχει και η παραμονή του παίκτη. Το πάνω χέρι στην υπόθεση έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού, αφού αν πληρώσει την οψιόν αγοράς μέχρι τις 31 Ιανουάριου, όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση.
 
Είναι γνωστό από την προηγούμενη Τρίτη, ότι ο παίκτης δήλωνε ότι θέλει να παραμείνει και ότι ο ίδιος ο Μιραλάς είναι ο σύμμαχος των Πειραιωτών. Ο 23χρονος επιθετικός διαμήνυσε στους εκπροσώπους του, να τα βρουν με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

«Βρείτε να τελειώνουμε», ήταν η τελευταία κουβέντα του Μιραλάς και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Εύλογα θα αναρωτηθείτε, γιατί δεν έχει γίνει ήδη κίνηση και γιατί περιμένει ο Ολυμπιακός; Η διοίκηση των Πειραιωτών είναι ενοχλημένη από την στάση που κρατά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό. Δεν είναι δα τυχαία και η τοποθέτηση του Σωκράτη Κομινάκη.

 «Αυτή τη στιγμή υπάρχει πίεση από τα ΜΜΕ και τον μάνατζερ του παίκτη, οποίος θέλει να κλείσει το θέμα και μιλά συνεχώς στους δημοσιογράφους. Θέλουμε να κρατήσουμε τον παίκτη στην ομάδα, αλλά θα το κάνουμε κάτω από τις συνθήκες που θέλουμε εμείς», τόνισε ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Μιραλάς θέλει να παραμείνει στο λιμάνι και η διοίκηση θέλει να τον κρατήσει. Οπότε είναι θέμα ημερών…

Πηγή: gazzetta.gr