Στην Αθήνα και όχι στα Γιάννενα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (15/02, 19:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. Η μοναδική αλλαγή αφορά την ώρα, που είναι 17:15.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Ε.Σ.Ι. “Οι Ζωσιμάδες” που οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή των Ιωαννίνων, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τη Δευτέρα 15.02.2021 στις 17:15».

Οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην Ήπειρο, που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους της Λίγκας. Έτσι, έστειλαν το ματς στο λεκανοπέδιο της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο Περιστέρι, που αποτελεί τη δεύτερη έδρα της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη.

Χριστοβασίλης: Ζητήσαμε αλλαγή έδρας, αλλά η ΕΠΟ δεν μας άκουσε

Δηλώσεις με τις οποίες υπέδειξε ως υπεύθυνη την ΕΠΟ για τη μη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποίησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ότι υπήρξε μέριμνα από μέρους της ομάδας του, αλλά άρνηση από την πλευρά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αλλαγή της σειράς των δύο ματς.

«Με την κλήρωση που έγινε ζητήσαμε από τον Παναθηναϊκό αλλά και την ΕΠΟ αν συναινούσε να γίνει αλλαγή έδρας και δυστυχώς η ΕΠΟ μας αγνόησε πλήρως λέγοντας ότι υπάρχουν θέματα νομικά. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο παρά τις βελτιώσεις στο γήπεδο, να φτιάξει η κατάσταση. Έχουν γίνει βέβαια παιχνίδια στους Ζωσιμάδες και με χειρότερες συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.