Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αντριάνο Γκαλιάνι είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να οδηγήσουν τη Μόντσα στη Serie A, αλλά και να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν, θέλει να αποκτήσει ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει επί σειρά ετών στο κορυφαίο επίπεδο.

Οπως αποκαλύπτει το «France Football» και αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γκαλιάνι έχει θέσει την περίπτωση του Φρανκ Ριμπερί ως προτεραιότητα, εφόσον η Μόντσα εξασφαλίσει την άνοδο στα «σαλόνια» της γειτονικής χώρας. Το πλεονέκτημα του Ιταλού παράγοντα, είναι πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τη Φιορεντίνα το προσεχές καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα 38, ο Ριμπερί έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες, να συναντήσει εκ νέου τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στην Μόντσα.