Τρια ματς περιλαμβάνει σήμερα το «μενού» των επαναληπτικών αγώνων της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, μόνο ένα από αυτά έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, το πρώτο χρονικά. καθώς τα άλλα δύο έχουν ήδη σίγουρες τις ομάδες που έχουν προκριθεί.

Συγκεκριμένα, στις 15:00, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη ρεβάνς του 2-2 της Ηπείρου. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τρίτη φορά αντιμέτωπες μέσα σε λίγες ημέρες, με πιο πρόσφατη αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» την προηγούμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα, στην οποία οι Περιστεριώτες επικράτησαν 0-1.

Στις 17:15 θα γίνει στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, με τους τροπαιούχους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται ήδη στη δεύτερη φάση μετά το 0-3 του Αγρινίου. Αυτό το αποτέλεσμα δίνει στον Πέδρο Μαρτίνς άνεση να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να ξεκουράσει παίκτες, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει από πλευράς φιλοξενούμενων και ο Τραϊανός Δέλλας.

Τέλος, στις 19:30, η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα ακόμη ζευγάρι που το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση έχει ήδη κριθεί, μετά το 5-0 στην Τούμπα. Έτσι, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και εκείνος κάποια πράγματα, όπως την ετοιμότητα του Καγκάβα, ενώ και ο Τζιανλούκα Φέστα από πλευράς «βυσσινί» θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα για το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί.

Αναλυτικά οι ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

  • 15:00, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)
  • 17:15, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Cosmote Sport 2)
  • 19:30, ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 1)

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

  • 15:00, ΟΦΗ – Βόλος (Cosmote Sport 1)
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (Cosmote Sport 2)
  • 19:30, Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)