Τη δυνατότητα να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά -έστω και προσωρινά- από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (ο Άρης παίζει περίπου δύο ώρες νωρίτερα) θα έχει αύριο (30/01, 19:30) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία στη Λεωφόρο. Στο ματς αυτό αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Οι παίκτες έκαναν τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μπεκ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Αλεξανδρόπουλος και Σένκεφελντ, που θέτουν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Αντιθέτως, εκτός πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού έμειναν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Χουάνκαρ και Βέλεθ.