Η συμφωνία είχε επιτευχθεί από την περασμένη εβδομάδα. Τώρα ήρθε και η ολοκλήρωση του τυπικού της σκέλους. Ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε την υπογραφή του σε διετή επέκταση συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει παίκτης του τουλάχιστον μέχρι το 2017.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ θα παραμείνει “ερυθρόλευκος” έως το 2017», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία ήταν αμοιβαία και αποδείχτηκε εμπράκτως, με τη διοίκηση της ΚΑΕ να καταθέτει μια πολύ καλή πρόταση στον υπαρχηγό της ομάδας και εκείνον παρότι είχε «εισπράξει» ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες να επιλέγει αυτή που τον ανέδειξε και με την οποία έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Εκκρεμεί, πλέον, ένα ανάλογο ραντεβού με τον Κώστα Σλούκα για να επεκταθεί το συμβόλαιο και του ιδίου, ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τον Βαγγέλη Μάντζαρη μετά τη διαφωνία που υπήρχε στο πρώτο ραντεβού και με την πλευρά του παίκτη να φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στο 1,5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Πηγή: Sport-fm.gr