Το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βιγιαρεάλ στην Τούμπα (20:00, ΑΝΤ-1). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται το «Υποβρύχιο» και με πιθανή του νίκη θα βρεθεί στην κορυφή του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Με 4-3-2-1 για τη νίκη

Στα της ενδεκάδας, ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με την  τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σακελλαρίου.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Γκαρσία αντίστοιχα, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Φωτάκης και Βιεϊρίνια. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δημήτρηας Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, συμπληρώνουν οι

Χαλκιάς, Μαλεζάς, Ζουέλα, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς. Εκτός αυτής έμειναν οι Σαβίνι, Λίνο και Σνάουτσνερ.

Για το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα

Στην αντίπερα όχθη η Βιγιαρεάλ έρχεται στην Τούμπα για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο θα παρατάξει την Βιγιαρεάλ με 4-4-2. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν αποδεικνύοντας τη δυναμική που έχει ως ομάδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γαρίδο στην Τούμπα:

Ντιέγκο Λόπεζ, Άνχελ Λόπεζ, Μουσάτζιο, Γκονσάλο, Καπντεβίλα, Καθόρλα, Μπρούν, Βαλέρο, Κάνι, Άλτιντορ και Νιλμάρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουάν Κάρλος, Ολίβα, Κατάλα, Μαρτσένα, Οριόλ, Μάριο, Μοντέρο και Ρόσι. Εκτός αυτής έμειναν οι Σένα και Ρούμπεν.

Πηγή: gazzetta.gr