Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που δείχνει έναν προπονητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου να χτυπάει 9χρονο παίκτη του.

Σύμφωνα με το ESPN, ο προπονητής είναι ο Τζέρελ Ουίλιαμς της Savannah Gators και το επεισόδιο έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα (7/12) στη Φλόριντα.

Στο βίντεο φαίνεται ο προπονητής να χτυπάει δύο φορές τον πιτσιρικά, η μητέρα του οποίου, όπως αναφέρει το ESPN, δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση. Παρ’ όλα αυτά, όπως είπε ο σερίφης της κομητείας Osceola County, θα απαγγελθούν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού.

Ήδη, πάντως, η Λίγκα απέβαλε τον συγκεκριμένο προπονητή, ο οποίος δεν μπορεί να δουλέψει ξανά σε καμία ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ σε live στο Facebook θέλησε να απολογηθεί, λέγοντας: «Θα ζητήσω συγγνώμη για τις ενέργειές μου, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν πρόκειται να ψάξω δικαιολογίες για όσα έκανα».