Πολλά ήταν τα εσωτερικά ζητήματα που είχε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, έπειτα από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα, με μια πολύ δύσκολη αποστολή -την τελευταία της στο Europa League- κόντρα στη Λέστερ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων (22:00, CosmoteSport 2).

Μπορεί το παιχνίδι στην Αγγλία να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, όμως η Ένωση ξέρει ότι το ματς έχει… ρίσκο, καθώς οι «αλεπούδες» δεν θα χαριστούν, παρά τις όποιες αλλαγές στη βασική τους σύνθεση. Παράλληλα, οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα θέλουν να βγάλουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που θα τους δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του, αν και τα προβλήματα δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Ινσούα και Λιβάγια.

Αυτό σημαίνει ότι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τσιντώτας, ο οποίος θα έχει του τους Βασιλαντωνόπουλο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Μιτάι (από δεξιά προς τα αριστερά). Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάχοφ και Σιμόες, με τους Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Μάνταλο να παίζουν πίσω από τον Ολιβέιρα, ο οποίος πιθανότατα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Χριστόπουλος.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βίσερ από το Βέλγιο, με βοηθούς τους Νίλσεν, Βανιέζερε και τέταρτο τον Βρίσε.