Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και την τρέχουσα σεζόν. Ο Μαροκινός επιθετικός συνεχίζει να γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας ως τελευταία του «χτυπήματα» τα τρία τέρματα κόντρα στον Βόλο, στο 4-1 της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Στο Λιμάνι θέλουν να «δέσουν» τον 33χρονο (βαδίζει στα 34 του) επιθετικό. και σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή»,  η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οι Πειραιώτες αναμένεται μέσα στις γιορτές να προχωρήσουν τις υποθέσεις επτά ποδοσφαιριστών. Εκτός του Ελ Αραμπί, οι υπόλοιποι είναι οι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Καμαρά, Σισέ και Μπα, με τις συμφωνίες να είναι ανοικτό να ανακοινωθούν ακόμη και όλες μαζί.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συμφώνησαν με τον Μαροκινό σέντερ φορ για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο θα λήγει τον Ιούνιο του 2022. Θα υπάρξει και γενναία αύξηση στις αποδοχές του διεθνούς άσου, ο οποίος αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην ομάδα με 36 γκολ, 8 ασίστ σε 65 ματς με τα ερυθρόλευκα.