Σοκαρισμένος από τον ξυλοδαρμό του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, πέρασαν αρκετές μέρες από το περιστατικό παρουσιάστηκε ο προπονητής της Πεύκης, Πέτρος Δημητρίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας του, στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας πως θα μπορούσαν να του είχαν κοστίσει τη ζωή. Μάλιστα αναφερόμενος στην απόφαση – να συνεχιστεί κανονικά το δεύτερο ημίχρονο – εμφανίστηκε κατηγορηματικός τονίζοντας, πως αυτές οι ενέργειες πρέπει να τιμωρούνται για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέτρος Δημητρίου:

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο είδαμε μια καλή ατμόσφαιρα αν και υπήρχαν πολλές κουβέντες από την άλλη πλευρά ότι πρέπει να κερδίσουν το ματς. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε, ήμασταν καλοί είχαμε αρκετές ευκαιρίες και το ημίχρονο έμεινε στο 0-0.

Μπαίνοντας όμως στα αποδυτήρια η κατάσταση άλλαξε κάποιοι μπήκαν ανάμεσά μας και με χώρισαν από τους παίκτες μου οι οποίοι έμπαιναν στα αποδυτήρια, εμένα με πέταξαν κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε. Μετά πήγα στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάμαι τίποτα».

Για την απόφαση να συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο: «Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τιμωρούνται. Δεν έχω πρόβλημα με την αντίπαλη ομάδα, είναι ιστορική, έχει καλό σύνολο. Αυτά τα περιστατικά όμως δημιουργούν πρόβλημα και κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Δεν ζήτησα τον λόγο από κανέναν γιατί δεν είχαμε συμφέρον από το συγκεκριμένο ματς. Αν η Πεύκη όμως διεκδικούσε την άνοδο ή είχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον, μπορείτε όλοι να καταλάβετε τι θα είχε γίνει.

Αν κάποιος κύριος δεν βρισκόταν μπροστά μου η τελευταία κλωτσιά θα με είχε σκοτώσει. Είμαι 55χρονών έχω οικογένεια, παιδιά, εγγόνια είναι ντροπή να πηγαίνεις στο γήπεδο και να γυρνάς δαρμένος. Όλος ο μηχανισμός μαζί με τις μαρτυρίες των αστυνομικών πιστεύω ότι ξέρει ποιοι ήταν αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά».

Πηγή: Sport-fm.gr