Η Κωτσόβολος προετοιμάζει το έδαφος για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού και προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ευκαιριών σε τηλεοράσεις.

Ο «πρώτος γύρος ποδοσφαιρικών προσφορών» ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου. Σε αυτό το διάστημα όλοι όσοι επιλέξουν μια νέα τηλεόραση αξίας άνω των 249 ευρώ από την Κωτσόβολος, θα κερδίζουν δωροεπιταγές για να πραγματοποιήσουν επιπλέον αγορές αξίας έως και  300 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για την πλούσια γκάμα τηλεοράσεων που διαθέτει η Κωτσόβολος στα 99 καταστήματα της σε όλη τη χώρα αλλά και για ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το www.kotsovolos.gr.

Με όλες τις μάρκες, την κορυφαία τεχνολογία, την καλύτερη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης Support 360° να «παίζουν» στον Κωτσόβολο, το σίγουρο είναι ότι σε αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία που έρχεται, κανένας δεν θα μείνει στον πάγκο και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ρεαλιστικά το μοναδικό θέαμα!

Λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης των εθνικών ομάδων, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe – Κωτσόβολος, δήλωσε: «Κάθε τέσσερα χρόνια οι καρδιές των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο χτυπούν δυνατά για το ποδοσφαιρικό θέαμα που όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θέλουμε πάντα να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε τέτοιες συγκινήσεις και παρότι οι αγώνες θα γίνονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να μπορούν όλοι να τους ζήσουν δυνατά και ρεαλιστικά μέσα από τις κορυφαίες τηλεοράσεις που διαθέτει η Κωτσόβολος. Για αυτό, σε απολύτως ποδοσφαιρικό πνεύμα, εγκαινιάζουμε πολλαπλούς γύρους προσφορών που θα δώσουν στον καθένα τη δυνατότητα να αποκτήσει την τηλεόραση που επιθυμεί και μαζί μια απίστευτη εμπειρία της διοργάνωσης που έρχεται».

Οι δωροεπιταγές δίνονται βάσει της ακόλουθης κλίµακας: 20 ευρώ για αγορές από 249ευρώ-399 ευρώ, 50 ευρώ για αγορές από 400 ευρώ-749 ευρώ, 75 ευρώ για αγορές από 750 ευρώ-999 ευρώ, 100 ευρώ για αγορές από 1000 ευρώ-1499 ευρώ,150 για αγορές από 1500 ευρώ-1999 ευρώ και 300 ευρώ για αγορές 2000 ευρώ και άνω. Η δωροεπιταγή µπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 12/07/2014.