Ο Κέβιν Μιραλάς, το πιο «καυτό» όνομα αυτή την εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλάει για το ντέρμπι και το καταπληκτικό γκολ που θα αντάλλαζε με τη νίκη, ενώ απάντησε στον Σισέ.

Ο Κέβιν Μιραλάς μιλάει στον «Πρωταθλητή» για το ντέρμπι του Σαββάτου εξηγώντας τι σκέφτηκε και έβαλε το καταπληκτικό γκολ στον ΠΑΟ, αποκαλύπτει τι αισθάνθηκε όταν είδε τον κόσμο στου Ρέντη και τονίζει ότι το πρωτάθλημα θα είναι «κόκκινο». Απάντησε στις προκλήσεις του Σισέ λέγοντας «Υπάρχει και ρεβάνς στο γήπεδό μας».

Περιγράφοντας το γκολ που πανηγύρισε έξαλα μπροστά τον κόσμο του «Τριφυλλιού», τόνισε: «Είχα προετοιμάσει πολύ τον εαυτό μου γι αυτό το παιχνίδι. Ήμουν έτοιμος να δώσω ό,τι καλύτερο είχα. Ήθελα να δώσω τα πάντα. Γι αυτό όταν σκόραρα ήμουν τόσο χαρούμενος. Χάρηκα για μένα αλλά και για την ομάδα και ήθελα να πανηγυρίσω με έναν τρόπο που θα έδειχνε ότι είμαστε οι πιο δυνατοί», και συνέχισε λέγοντας πως θα το άλλαζε με τη νίκη:

«Έχω βάλει μερικά πραγματικά ωραία γκολ με διάφορους τρόπους κι αυτό ήταν ένα από τα πραγματικά ξεχωριστά που έχω σημειώσει. Η δουλειά μου όμως είναι να σκοράρω. Εκτός των άλλων, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος για το γκολ αυτό γιατί χάσαμε… θα άλλαζα το γκολ για τη νίκη».

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τζιμπρίλ Σισέ πλησίασε τον Βέλγο και κάτι του ψιθύρισε. Προφανώς το γκολ-ζωγραφιά του Μιραλάς τον είχε πειράξει πολύ. Ο Ντουντού μπήκε στη μέση, γιατί κατάλαβε ότι ο Μιραλάς ενοχλήθηκε και δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση. Πήρε λοιπόν «αγκαλιά» τον Βέλγο και έφυγαν μαζί για τα αποδυτήρια, κάνοντας παράλληλα νεύμα στον Γάλλο να αφήσει ήσυχο τον συμπαίκτη του.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο Μιραλάς είπε λακωνικά: «Θα απαντούσα στον Σισέ: Υπάρχει και ρεβάνς στο γήπεδό μας κι εκεί θα είμαστε πανέτοιμοι»

Για τη συνέχεια: «Είμαστε μια πραγματικά καλή ομάδα με μερικούς αληθινά καλούς παίκτες. Η σεζόν είναι μεγάλη και παραμένουμε στην πρώτη θέση. Γι αυτό λοιπον δεν μπορώ να είμαι φοβισμένος . Όχι, δεν φοβάμαι πως κάτι δεν πάει καλά. Ποτέ δεν φοβάμαι στο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και να κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε».

Για τον κόσμο: «Ήθελαν να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό ματς και γι αυτό ήρθαν. Γενικώς οι οπαδοί στην Ελλάδα έχουν πολύ πάθος και οι δικοί μας περισσότερο. Είναι μέρος της κουλτούρας και πραγματικά το χάρηκα που τους είδα».
πηγή: gazzetta