Με ανακοίνωση του ο Άρης επιβεβαίωσε ότι τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο, μετά τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό.

Στις τάξεις του πρωτοπόρου της Super League 1 έπαθαν σοκ διαπιστώνοντας ότι δέκα μέλη της ομάδας είναι θετικά στο ιό, με αποτέλεσμα να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.