Το κρούσμα κορονοϊού στον Ολυμπιακό έφερε αναβολή του τελικού με την ΑΕΚ και το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον ιό ο Λοβέρα… άναψε κόκκινο για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (30/8) στο ΟΑΚΑ.

Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στο πότε θα οριστεί το ματς και με βάση όσα έχουν διαρρεύσει προς το παρόν, η ΕΠΟ θέλει αυτό να συμβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένο ότι νωρίτερα υπάρχουν αγώνες της εθνικής ομάδας, κόντρα σε Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9), ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι να οριστεί ο τελικός για τις 12 Σεπτεμβρίου και να μετατεθεί η έναρξη της Super League 1.

Πέρα από την ημερομηνία, πάντως, θέμα υπάρχει και με την έδρα του παιχνιδιού, αφού το ΟΑΚΑ δε θα είναι διαθέσιμο από βδομάδα λόγω των έργων συντήρησης του χλοοτάπητα. Έτσι, υπάρχουν φήμες ότι τελικά μπορεί να οριστεί -αν το ματς γίνει στις 12 Σεπτεμβριου- ως έδρα η Ριζούπολη. Εκεί που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αρχικά το παιχνίδι δηλαδή, μέχρι που αντέδρασε ο Ολυμπιακός.