Έναν παίκτη στον οποίο ετοιμάζεται να του αλλάξει σήμα στη φανέλα που φορά, αλλά όχι χρώματα, εντάσσει στο έμψυχο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού, του οποίου η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυσή του με πιο «ψημένους» και έτοιμους ηλικιακά παίκτες (Καρλίτος, Βέλεθ, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες), το «τριφύλλι» θέλει να επενδύσει και σε νέα ταλέντα της ελληνικής αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο 20χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού, μέλος όλων των «μικρών» εθνικών ομάδων, βρίσκεται στο… μικροσκόπιο των «πράσινων» από τις αρχές της περασμένης σεζόν, ωστόσο τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η κίνηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε… άδοξα (λόγω κορονοϊού) στη Super League 2, ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε συνολικά σε 20 ματς με την ομάδα της Βοιωτίας (19 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), έχοντας απολογισμό 5 γκολ.

Εδώ και ένα χρόνο, απασχόλησε πολύ έντονα τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξαν προσεγγίσεις κι από το εξωτερικό και δη από την ιταλική Τζένοα (τον Ιανουάριο του 2019), ωστόσο η διοίκηση των Βοιωτών δεν ήθελε να τον παραχωρήσει νωρίτερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ομάδα της Λιβαδειάς για τον παίκτη -που θα επικυρωθεί εντός των επόμενων ημερών- θα είναι αρκετά σύνθετο και εκτός από ένα ποσό (όχι πολύ υψηλό), θα περιλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν και ανταλλάγματα σε παίκτες.