Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στη Daily Record για τον Βασίλη Μπάρκα που οδεύει προς τη Σέλτικ και διαβεβαίωσε τους οπαδούς των «καθολικών» πως ο Έλληνας γκολκίπερ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε προπονητής για τη θέση στα γκολπόστ.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον σκωτσέζικο σύλλογο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς της Σέλτικ ότι είναι πολύ καλός και τον γνωρίζω, γιατί δούλεψα μαζί του στην εθνική ομάδα όταν ήμουν βοηθός του προηγούμενου προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη», είπε αρχικά ο Γιαννακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ο Βασίλης αγαπά τη δουλειά του και θέλει συνέχεια να μαθαίνει. Δουλεύει συνεχώς στο προπονητικό κέντρο, θέλει να βελτιώνεται και αυτό μου αρέσει σε εκείνον. Έχει όλα όσα θέλει ένας προπονητής από έναν τερματοφύλακα, σωστή σωματοδομή, είναι καλός στον αέρα, έχει τεχνική και αυτό βοηθά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όταν η ανάπτυξη ξεκινά από τον τερματοφύλακα».

Ο «Stelios» ανέφερε επίσης για τον Μπάρκα: «Είναι έξυπνος, μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι, καθοδηγεί την ομάδα του και έχει ισχυρή προσωπικότητα. Είναι νεαρός ακόμα, όμως ταυτόχρονα έχει και εμπειρία και μπορεί να εκφραστεί. Ήταν η ώρα του να εκπληρώσει τα όνειρά του έπειτα από τη θητεία του στην ΑΕΚ. Τώρα λαμβάνει όσα αξίζει έπειτα από τόσο σκληρή δουλειά και είναι μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να αναδειχθεί στη Σέλτικ που είναι μεγάλο κλαμπ».

Πηγή: gazzetta.gr