Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μετά το διαζύγιό του από τη Μαρία Κορινθίου, είναι σε νέα σχέση.
«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό που θέλω όμως να πω είναι ότι η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Ποτέ δεν μου άρεσε να βλέπω τη ζωή των άλλων από την κλειδαρότρυπα κι έτσι δεν μου αρέσει να βλέπουν και οι άλλοι τη δική μου. Θα πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Διανύω μια πολύ ωραία περίοδο στη ζωή μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Δεν πρόκειται ούτε να αρνηθώ κάτι ούτε να παραδεχτώ κάτι. Με ενοχλεί όμως όταν δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αν εγώ ή η σύντροφός μου δεν δίνουμε δικαιώματα για οποιοδήποτε άλλο πράγμα, δεν μπορεί κάποιος να έχει το δικαίωμα να σηκώσει το τηλέφωνό του και να σε βγάλει φωτογραφία», ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης.
Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Όλα είναι πιθανά. Δεν λέω ποτέ σε τίποτα. Όχι, το κεφάλαιο του γάμου δεν έχει κλείσει».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «Buongiorno» την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Αϊβάζη στα Χανιά με τη νέα του εντυπωσιακή σύντροφο: