Την παραίτηση του Βαγγέλη Γραμμένου από την προεδρία της ΕΠΟ ζητάει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς με δηλώσεις του τόνισε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται πιέσεις ώστε να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ προχώρησε σε ανακοίνωση – απάντηση στους ισχυρισμούς του Κώστα Καραπαπά, υποστηρίζοντας ότι δεν δέχθηκε καμία πίεση ο Βαγγέλης Γραμμένος για να ακολουθήσει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Σε αυτήν μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει «την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί».

Πηγή: gazzetta.gr