Ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν μίλησε ονομαστικά στους παίκτες του. Ο Κοζανίτης τεχνικός στάθηκε στο λάθος της άμυνας στο πρώτο πεντάλεπτο: «Δεν είχαμε στόχο στο παιχνίδι μας. Δεν ξέραμε αν θέλουμε τη νίκη ή την ισοπαλία. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Βρεθήκαμε πίσω νωρίς στο σκορ από ένα λάθος που δεν επιτρέπεται. Κάναμε πολλά λάθη σε όλους τους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νιόπλιας, πάντως, επικεντρώνεται στην αναμέτρηση του κυπέλλου και έπειτα στον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, αφήνουμε στην άκρη το ματς με την ΑΕΚ και κοιτάμε αυτό για το κύπελλο, όπου θέλουμε την πρόκριση. Μετά θα δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό». Αξιοσημείωτο είναι πως ο Νιόπλιας δεν έκανε αυτοκριτική.

Βαρύ κλίμα στη Παιανία

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στην Παιανία και οι παίκτες στην κυριολεξία… δεν μιλιόντουσαν. Μάλιστα, δεν ήθελε και πολύ για να ανάψουν τα πράγματα, αφού ένα… σπίρτο θα ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση είναι τεταμένη και είναι απορίας άξιον πως ο Νίκος Νιόπλιας δεν έκανε αυτοκριτική μετά από ακόμα ένα ανεπιτυχές ντέρμπι.

Μέσα ο Γκοβού

Ο Παναθηναϊκός κοιτάει πλέον το παιχνίδι με την Κοζάνη για το κύπελλο αλλά και με τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Στη σημερινή προπόνηση ο Γκοβού προπονήθηκε κανονικά, ενώ Νίνης και Λέτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Αντίθετα, ο Σίντνεϊ Γκοβού πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νίκος Νιόπλιας τον υπολογίζει για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα U-20.

Πηγή: gazzetta.gr