Ο Γιώργος Σαββίδης προχώρησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (0-1), στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1, σε μια ανάρτηση στα social media με… σκούπες, που από αρκετούς ερμηνεύτηκε ως προαναγγελία μεγάλων αλλαγών στην ομάδα το επόμενο διάστημα. Αυτές δεν αποκλείεται να αφορούν και τον Αμπέλ Φερέιρα, καθώς η εμφάνιση της ομάδας του στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης δημιούργησε προβληματισμό.

Ωστόσο, δύσκολα αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου -και μάλιστα για δύο λόγους- σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport.

Πρώτον, αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει λύση για τη διάδοχη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι χθες «έπαιξε» έντονα το σενάριο επιστροφής του Βλάνταν Ίβιτς. Δεύτερον, υπάρχει ζήτημα με το Financial Fair Play, το οποίο προκαλεί «πονοκέφαλο» στους επιτελείς του συλλόγου, αφού δεν θα μπορεί να καταβάλει την υψηλή αποζημίωση που θα αξιώσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει 1.500.000 ευρώ σε αποζημίωση, ποσό που εμπίπτει στους περιορισμούς του FFP. Είναι ενδεικτικό ότι ο Φερέιρα αμείβεται με 2.000.000 ευρώ τη σεζόν, ενώ ο ΠΑΟΚ έδωσε 3.000.000 ευρώ στην Μπράγκα για να τον αποκτήσει.