Το πρωτάθλημα θα επιστρέψει τον Ιούνιο αλλά η μπύρα θα… πάει χαμένη στα γήπεδα και τις παμπ.

Το ποδόσφαιρο έχει ταυτιστεί με τη μπύρα για τους Άγγλους, οι οποίοι μπορούν να πίνουν συνεχώς, ακόμη κι αν δεν έχουν στο τέλος την παραμικρή επαφή με όσα γίνονται μπροστά τους. Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά…

Οι αγώνες της Premier League ως το τέλος της σεζόν θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, τα παιχνίδια θα μεταδίδονται δωρεάν για τους Βρετανούς ώστε να τα παρακολουθούν ασφαλείς από τα σπίτια τους και η ζημιά είναι μεγάλη για τις ποδοσφαιρικές ομάδες και τις παμπ.

Συγκεκριμένα, όπως υπολόγισε η εφημερίδα The Sun, οι ομάδες θα χάσουν περισσότερα από 3 εκατ. λίρες, ποσό που θα έβαζαν στα ταμεία τους από την πώληση μπύρας στα γήπεδα τους τις ημέρες των αγώνων.

Τεράστιο πρόβλημα, όμως, δημιουργείται και στις 39.000 παμπ της χώρας, αφού υπολογίζεται, πάντα με βάση το ρεπορτάζ της Τhe Sun, ότι η καθεμιά έχει περισσότερα από 15 βαρέλια μπύρας στις αποθήκες της και αυτά θα πρέπει τώρα να πάνε στα… σκουπίδια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.