Σκέψη ακόμα και για μικρότερης διάρκειας ματς ώστε να ολοκληρωθεί η Premier League δίχως ιδιαίτερα προβλήματα για τους ποδοσφαιριστές όταν ξαναμπούν στο γήπεδο, υπήρξε κατά τη διάρκεια των συσκέψεων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, με πρόθεση να τονίσει πως και οι παίκτες είναι άνθρωποι που έχουν φοβηθεί, που σκέφτονται αν θα είναι απόλυτα υγιείς στο γήπεδο και αν θα είναι εκείνοι και οι οικογένειές τους καλά όλο αυτό το διάστημα.

Πέρα από την πρόταση που είχε κυκλοφορήσει για πέντε αλλαγές προκειμένου να μην σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί έπειτα από την τόσο μεγάλη αποχή και το πολύ μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας που θα υπάρξει, έπεσε στο τραπέζι των ιδεών και ένα σενάριο για ημίχρονα μικρότερα των 45 λεπτών!

«Οι παίκτες δεν είναι τρελοί ούτε ηλίθιοι. Θα πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια και χαρά για να παίξουν. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και με ποιες συνθήκες. Πέρα από τις πέντε αλλαγές που προτάθηκε, εκφράστηκε σκέψη και για ημίχρονα διάρκειας μικρότερης των 45 λεπτών. Πάνω απ’ όλα, όμως, κυριαρχούν τα ερωτήματα: Μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν και αν ναι, μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια;» ήταν τα λόγια του Γκόρντον Τέιλορ.

Από πλευράς Premier League, θεωρήθηκε αμέσως ανόητο και απορρίφθηκε ως επιλογή.

Πηγή: gazzetta.gr