Χωρίς τους τραυματίες Ματσιούλις και Παππά, αλλά και με τον Διαμαντίδη αμφίβολο (είναι στην αποστολή αλλά πιθανώς να προφυλαχθεί μετά την κάκωση που υπέστη στον ώμο), ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στις 16:00 τον Κολοσσό στη Ρόδο για τη δέκατη αγωνιστική στο κεκλεισμένων των θυρών Βενετόκλειο.

«Ο Κολοσσός με την αλλαγή του προπονητή προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, παρουσιάζει ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση ως ομάδα και έχει ένα συνδυασμό έμπειρων κυρίως Ελλήνων παικτών, αλλά ξένων με αθλητικά προσόντα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας, συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, και πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας θα πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά, καθώς ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα και ένα δύσκολο ταξίδι. Θα πρέπει να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κούραση και το χρόνο κάποιων συγκεκριμένων παικτών, γιατί μπροστά μας υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που έχει αυξημένες αρμοδιότητες μετά τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις, επισήμανε: «Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα, τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν στη Ρωσία και πάνω από όλα μια και καλή εμφάνιση. Πρέπει στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε ένα 40λεπτο συγκεντρωμένοι και μένοντας στο πλάνο που θα έχουμε για τον αγώνα. Αυτό που θα θέλαμε είναι ότι έγινε και στη Ρωσία. Νίκη που θα συνδυαστεί από καλή εμφάνιση».

Πηγή: Sport-fm.gr