Σίγουρος πως αν ο άσος της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ, συνεχίσει έως το τέλος τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, θα ανακηρυχθεί «παίκτης της χρονιάς», εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

Το ξεκίνημα του Άαρον Ράμσεϊ τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικό, κάτι που δείχνουν τα 15 γκολ που έχει πετύχει συνολικά σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Ο κόουτς της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον «εξελίξιμο», Ράμσεϊ, τονίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τότε ο τίτλος του «παίκτη της χρονιάς», θα είναι δικός του.

«Είναι εκπληκτικός. Θέλεις να… πηδήξεις στο μέλλον, αλλά πρέπει να απολαύσεις το παρόν. Εάν συνεχίσει να παίζει έτσι, σίγουρα θα είναι ο παίκτης της χρονιάς, αλλά είμαστε μόνο στο ένα τρίτο της σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Αλσατός.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρέπει να τον προστατέψω, όπως και τους άλλους παίκτες. Θέλω να συνεχίσει να βελτιώνεται, αλλά είναι τόσο νέος, φαντάζεστε ένα λόγο που πρέπει να σταματήσει η ανάπτυξή του; Μην ξεχνάμε πως πριν ένα χρόνο όλοι ρωτούσαν γι’ αυτόν».

Πηγή: england365.gr