Όπως αναφέρει το Leoforos.gr, οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ανδρικό τμήμα του βόλεϊ δεν θα προχωρήσουν σε αποχή κι ας είναι απλήρωτοι, καθώς πάνω απ’ όλα βάζουν το καλό της ομάδας.

Η κατάσταση στο ανδρικό βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι τραγική, με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι και το μόνο που ακούν από τα επίσημα στόματα της διοίκησης είναι υποσχέσεις. Μπορεί ο Μιχάλης Κίτσιος να είχε πει στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο ότι μετά το Σούπερ Καπ θα μπουν στο λογαριασμό τους τα χρωστούμενα από τον Ιανουάριο, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Θοδωρή Λιακόπουλο να λέει στους παίκτες πως η συγκεκριμένη δόση θα μπει σήμερα στα ταμεία τους.

Πάντως, οι παίκτες αποφάσισαν να μην αντιδράσουν και έτσι δεν προχωρήσουν σε απεργία, που θα έκανε κακό στον Παναθηναϊκό, καθώς το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά, αλλά θα γνωστοποιήσουν μέσω ανακοίνωσης τα προβλήματά τους, μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιος και δώσει ένα τέλος στο ταλαίπωρο τμήμα του ανδρικού βόλεϊ στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr, Leoforos.gr