Τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε φαβορί τόσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όσο και για την κατάκτηση του τίτλου ο Μάκης Κατσαβάκης που ωστόσο τόνισε πως η «ψαλίδα» μεταξύ των δύο ομάδων έχει κλείσει.


Αναλυτικά όσα είπε:


Για την προσπάθεια που γίνεται στον Εθνικό Γαζώρου:

«Είμαστε καλά και σε ένα μεταβατικό στάδιο. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία με μια ομάδα που αποτελείται από πολύ νέα παιδιά. Ελπίζουμε να έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να ανεβάσουμε πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Στην περιοχή υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Δεν είναι τόσο άσχημο το θέαμα. Γίνεται προσπάθεια. Βλέπουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ που μετά από 15 χρόνια απειλεί τον Ολυμπιακό που παραμένει όμως πάντα το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί με νέα παιδιά κι ένα προπονητή με φιλοδοξίες».

Για το ματς Άρης-Παναθηναϊκός:

«Είναι καθοριστικό το παιχνίδι με τον Άρη και θα δείξει κατά πόσο μπορεί να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Άρης θα προσπαθήσει να επανέλθει κόντρα σε ένα Παναθηναϊκό που βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Λογικά θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου ο Άρης που έχει δύσκολο ματς μπροστά του, αλλά δεν θα είναι έκπληξη το να πάρει τη νίκη».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά ο ΠΑΟΚ πατάει καλά. Μπορεί να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα χωρίς να αλλοιωθεί η δυναμική του. Μήτρογλου, Βάις και Σάβιόλα αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα, ενώ και ο Μανωλάς πίσω είναι ανεβασμένος. Θα χρειαστεί να κάνει πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ για να πάρει αποτέλεσμα και ο Στέφενς θα πρέπει να διαχειριστεί την κόπωση των παικτών του. Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ είναι πιο αργοί από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Έχει όμως ικανούς ποδοσφαιριστές όπως ο Στοχ, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα».

Πηγή: Sport-fm.gr