Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Άντερλεχτ, αλλά όπως τόνισε και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς, αυτό ήταν κυρίως αποτέλεσμα των σωτήριων αποκρούσεων του Ρομπέρτο και της εκτελεστικής δεινότητας του Μήτρογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάντοβιτς, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίκτες με τέτοια ποιότητα που μπορούν να δείξουν πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς:

«Μετράνε μόνο οι βαθμοί και το ότι ήταν και νίκη ψυχολογίας. Μπορεί πολύ καλύτερα ο Ολυμπιακός που δεν ήταν σε καλή μέρα εκτός από κάποιες μονάδες, όπως ο Ρομπέρτο και ο Μήτρογλου. Δεν είχε καθόλου καλή αμυντική οργάνωση και οι πολλές ευκαιρίες της Άντερλεχτ δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα. Ήταν τυχερός σε κάποιες φάσεις και στηρίχθηκε στην ικανότητα του Μήτρογλου και το γεγονός πως ο Ρομπέρτο ήταν σε καταπληκτική μέρα» δήλωσε αρχικά ο κ Μπαντοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για:

Τον Μήτρογλου:

«Έχει παίκτες με ποιότητα ο Ολυμπιακός κι ένας από αυτούς είναι και ο Μήτρογλου που βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Αποδεικνύει πως θέλει να είναι στην ενδεκάδα. Έχει μεγάλη ικανότητα, φοβερή ποιότητα και χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια».

Το ματς κόντρα στην Μπενφίκα:
«Είναι όμως δύο διαφορετικά παιχνίδια. Η ομάδα θα πρέπει να γίνει καλύτερη γιατί αν εμφανιστεί όπως χθες θα έχει πρόβλημα. Με Μπενφίκα πρέπει να είναι καλύτερος. Ο Μίτσελ από τις προπονήσεις θα δει τι ομάδα και τι σύστημα θα κατεβάσει για να αντιμετωπίσει του Πορτογάλους. Με την Άντερλεχετ έπαιξε με δύο επιθετικούς, είχε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά τον έσωσε ο Μήτρογλου. Με Μπενφίκα ίσως έχει πρόβλημα. Αν παίζεις με δύο στην επίθεση θα πρέπει ο ένας να βοηθάει στο κέντρο».

Τη συνέχεια:

«Περιμένω καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα, αλλά έχουν φύγει και ποδοσφαιριστές όπως ο Τζεμπούρ, ο Αμπντούν ή ο Τοροσίδης που αποχώρησαν και δεν ξέρω αν οι νέοι που αποκτήθηκαν μπορούν να τους καλύψουν. Ο Σαβιόλα βέβαια είναι πολύ ποιοτικός, Ο Ολαιταν έχει όλο το μέλλον δικό του, ενώ ο Βάις μπορεί να τελειώσει με μια κίνηση ένα παιχνίδι. Πρέπει να σκέφτονται όμως και την ομάδα και να βοηθούν. Ίσως χρειάζονται και αυτοί περισσότερο χρόνο, αλλά έχουν τέτοια ποιότητα που να μπορούν να βοηθήσουν».

Το αν θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη» η Άντερλεχτ:
«Ας μην βιαζόμαστε. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Άντερλεχτ έπαιξε καλά κι έχασε με 3-0. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκέφτεται μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Πηγή: Sport-fm.gr