Εναντίον της επίθεσης που δέχθηκε το βαν της NOVA στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τάχθηκε ο Γιάννης Μώραλης με δηλώσεις του στον συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας επεσήμανε ότι το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας και θα πρέπει να δοθεί μια λύση διαφορετικά «αν δεν την βρούμε να πάμε σπίτια μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί μέρος των δηλώσεών του Γιάννη Μώραλη:

«Είναι θλιβερά αυτά τα πράγματα που άκουσα από τον Γιάννη Φουρνάρο, επικοινώνησα μαζί του μόλις το έμαθα. Είναι θλιβερά πράγματα και δεν πρέπει να γίνονται σε οποιοδήποτε γήπεδο σε ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους.

Η μεταφορά ευθυνών δεν αποδίδει και θα πρέπει ως Λίγκα να πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε σύμμαχο την αστυνομία. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί. Το καλό είναι πως δεν θρηνήσαμε σήμερα θύματα. Είχα πει πως αυτή η κόντρα ΣΚΑΪ-NOVA, έπρεπε να σταματήσει. Στην επόμενη συνεδρίαση θα πάρουμε μέτρα και να εξασφαλίσουμε τους ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους και ένα κανάλι που χρηματοδοτεί όλες τις ομάδες.

Θα πρέπει να προστατέψουμε ζωές ή αλλιώς να πάμε όλοι σπίτια μας. Θα σκύψουμε από πάνω και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να δει αλλιώς τα πράγματα. Δεν έχω πλήρη εικόνα και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε όλοι να βρούμε λύση και αν δεν την βρούμε να πάμε σπίτια μας».

Πηγή: Sport-fm.gr